5 хитови ленти завърта „Лента“ в 5 петъка, изкушавайки киноманите у нас

Спасение от жегите предлага „Лента“ на киноманите у нас с топ 5 на хитовите заглавия през този сезон. Кино маратонът открива комедията „Палави мамчета“ с премиера на 26 август. Сценаристите на „Последния ергенски запой“ Джон Лукас и Скот Мур излизат с алтернативно предложение за дамите, на което няма да могат да устоят и представителите на силния пол. Режисьорът Питър Бърг успява да събере на едно място звездните лица на Холивуд - Мила Кунис, Кристина Апългейт, Кеша, Кристен Бел, Джейда Пинкет Смит, Катрин Хаан и Лили Сингх. Филмът обещава 100 минути забавление с бунтарските решения, които намират майките, когато са притиснати в ъгъла от семейните отговорности и стреса на родителството.

Екшън-мамчетата предават кино щафетата на 2 септември на „Механикът: Възкресение“. Очакваното продължение на хитовия екшън, сниман в България, ще зарадва киноманите освен с играта на хладнокръвния Джейсън Стейтъм и с българското участие на актьора-каскадьор Райчо Василев. Героят на Стейтъм за пореден път смята, че е оставил миналото зад гърба си, когато разбира, че най-големият му враг застрашава любовта на живота му.

Революционният хит в трилър жанра „Игра на нерви“ ще дебютира в кината от 9 септември. Мистериозният сценарий се развива около гимназистката Вий (Ема Робъртс), въвлечена в онлайн играта "NERVE", версия на "Истината или се осмеляваш". В началото всичко изглежда обещаващо, докато виртуалната реалност не влиза грубо в реалния живот на момичето.

„Добрият великан“ е най-добрият подарък за първия учебен ден. Една от най-обичаните приказни истории е екранизирана от Стивън Спилбърг. Семейното фентъзи прави премиера у нас на 16 септември. Филмът разказва за необикновеното приятелство между добродушния гигант и едно момиче в свят на магия и приключения.

На 30 септември обратно в реалността ни връща лентата по действителен случай „Море в пламъци“. Вдъхновен от историята за експлоадирането на нефтодобивната платформа "Deepwater Horizon", филмът разказва за най-големия морски разлив на нефт в американската история. В главните роли влиза плеяда от звезди - Марк Уолбърг, Кейт Хъдсън, Кърт Ръсел, Джон Малкович, Дилън О'Брайън, Джина Родригес, Итън Суплий.

„Лента”  е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на „Лента” „Престъпник” и „Война на дронове”, завладяващите комедии – „Моята голяма луда гръцка сватба 2”, „Денят на мама”, „Любезните пичове”, „Гости от миналото: Революцията” и мистериозния екшън-трилър „Зрителна измама 2”, сезон лято/есен продължава с нови горещи хитови предложения всяка седмица през август и септември.

Подробна информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на сайта lenta.kinonova.bg.