За това сигнализира зрител на NOVA

За движение на автобус след ПТП сигнализира зрител на NOVA. Той изпрати видео в рубриката ни „Моята новина”.

„Ето как автобус, претърпял ПТП, се движи по подбалканската линия София - Бургас. Действието се развива в близост до село Долно Сахране, община Павел Баня. Защо се допускат тези неща, не трябва ли всички МПС-та, претърпели ПТП, да се движат на платформа или да бъдат теглени с твърда връзка, когато габаритните им размери не позволяват да са на платформа? Зад автобуса се движеше лек автомобил с включени аварийни светлини, за да предупреди застигащите ги автомобили за бавното движение на автобуса, но все пак мисля, че не това е начинът! Наглост”, пише Андриян Качанов.

За още една наглост на пътя сигнализира друг наш зрител. Веселин Найденов изпрати видео, за което пише: „Изпращам Ви пореден клип с изключителна наглост на пътя. На 23.08.2016 г. чаках на светофара пред 6-о РПУ в София, когато луксозен черен автомобил заобиколи опашката и спря пред нея в средата на кръстовището, след което двамата души, които бяха в него слязоха, за да си сменят местата”.

С името „КАТ в „действие” друг сигнал показва полицейска кола, която се движи по релсите на бул. „Александър Стамболийски” в София.

Продължавайте да изпращате сигнали в рубриката ни „Моята новина”!