Наложило се булката два пъти да хвърля цветята

Певицата Анелия е хванала букета на сватбата на Миро.  “Наложи се Ели да го хвърля два пъти. Но и двата пъти си идваше към мен, без аз да съм се борила толкова много за него. Даже първо се дръпнах, като видях с какъв замах го хвърля. Той мина покрай ръката ми, одраска ме и падна на земята между мен и майката на Миро. Вторият път го хвърли още по-силно, удари се в бузата ми и падна в ръцете ми”, разказва тя пред вестник "24 часа". 

СНИМКИ ОТ СВАТБАТА ВИЖТЕ ТУК

По темата

Церемонията за встъпване в църковен брак започнала в 17,30 ч на 28 август. “Тя протече на гръцки език. Всичко беше изключително емоционално Аз се вълнувах адски, защото виждах Миро колко е щастлив, през цялото време усмивката не слезе от лицето му. Те с Ели са заедно вече 10 години. Радвам се, че моят приятел има човек до себе си, който ще го подкрепя в живота. Половинката му е силна и отдадена жена”, казва Анелия. 

Тя  получава покана за сватбата месец преди да се състои. “Meсец преди сватбата Миро ми се обади и и ми съобщи, че се жени и кани най-близките си. Естествено, отговорих му само да каже къде и кога - ставам и тръгвам. Защото аз също го чувствам като по-големия ми брат. Като част от семейството ми”, споделя певицата. 

След сватбата Ели взела фамилията на съпруга си, но остава въпросът къде ще живее младото семейство - в България или Лондон. В свое интервю Миро казва, че за да стане “автор на нейните деца”, трябва първо да встъпят в църковен брак и да уточнят къде ще живеят под слънцето. 

Припомнете си какво сподели  Миро  за връзката си с Ели в предаването "Комбина":