Не пропускайте големия концерт-спектакъл днес от 20.00 ч. в Княжеската градина при Орлов мост в София

Сцената за големия концерт „Заедно сме №1” на NOVA в Княжеската градина в София се строи в момента, а звездите трескаво репетират своите изпълнения. Събитието ще събере  днес в 20.00 ч. отново и финалистите от третия сезон на X Factor – Михаела Маринова, Невена Пейкова и Славин Славчев, които са подготвили много изненади за своите фенове.

„Ще изпея последния ми сингъл „Тъмно синьо” и ще направя интересна колаборация с „Господари на ефира”. Ще изпълним „Черната овца” на „Ахат”, разкри Славин.

Невена Пейкова също ще изненада публиката в дует с друг финалист, но от четвърти сезон на  X Factor - Стивън Ачикор. Двамата ще изпълнят песента „Да избягаме”, а Невена ще изпее и дебютния си сингъл „Избран”. Михаела също ще зарадва феновете си с двата си успешни сингъла „Стъпка напред” и „Не ти ли стига”.

На сцената ще излязат и Любо Киров, Криско, Богдана Карадочева, Дует „Авеню”, Етиен Леви, Християна Лоизу, Жана Бергендорф, Рафи и Дара, а в шоуто ще участват и актьорите от най-новия и много успешен български сериал „Откраднат живот”, героите от риалити сериала „София - Ден и Нощ” и от други доказани и нови формати, които предстои да видим в ефира на медията тази есен. А водещите Зуека и Рачков ще превърнат концерта в истински спектакъл, както само те го могат.

Не пропускайте големия концерт  „Заедно сме №1” на NOVA днес вечер от 20.00 ч. в Княжеската градина при Орлов мост в София.