Не пропускайте предаването в събота от 19.30 ч. по NOVA

Поредният късметлия, който екипът на Национална лотария посети при своята лятна обиколка, е Асен Ерменчев от Брезник. Той спечели нов автомобил от телевизионната игра "На крачка от късмета" в предаването. Асен разказа, че е бил много притеснен по време на играта: "При изтеглянето ми тръпката беше невероятна". Колата от Национална лотария е най-хубавият подарък, който е получил около рождения си ден.

Печалбата от играта "Сейфове" донесе щастие и спокойствие в живота на Мирослав Мързянски от Златоград, който спечели 24 000 лева. Късметлията разказа, че през цялата игра е бил много развълнуван. Съпругата му Ани пък била убедена, че съпругът ѝ ще спечели голяма печалба. "Хареса ми неговата игра, беше много уверен", категорична е тя. Веднага след печалбата семейството е отишло на екскурзия, като голяма част от печалбата Мирослав е заделил за бъдещи планове и нужди. 

Тази събота екипът на Национална лотария беше и в Свиленград, за да провери за какво е похарчил печалбата от играта "Мега джакпот" Теньо Атанасов, който спечели 100 000 лева. С тази сума късметлията си е купил нова кола, направил е дарение за църква и е помогнал  на дъщерите си.

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.