Първото тв интервю у нас с легендарния боксьор

"В Къщата на VIP Brother ще срещна сложни хора, образовани, едва ли не прекалено възпитани, които са свикнали да са в светлината на прожекторите". Това заяви в "На кафе" в първото си телевизионно интервю у нас Майк Тайсън, който преди броени часове прекрачи прага на Къщата. "Тъй като и аз съм бил под светлината на прожекторите, няма да се чувствам неудобно, а ще съм наравно със Съквартирантите", подчерта легендарният боксьор. 

"Участието в шоуто ще бъде много стимулиращо преживяване", добави той. По думите му обаче "животът е по-простичък и е по-лесно", когато възприема себе си като баща, а не като звезда. "Имам късмет и вярвам в късмета", категоричен е Тайсън. 

Снимки от влизането на Майк Тайсън във VIP Brother вижте ТУК 

По темата

"Колкото по-възрастен ставах, толкова повече мразех насилието", разказа още боксьорът. Пред Гала той разкри подробности за срещата с неговия ментор Кас Д'Амато, който дава нова насока в живота му: "Той ми повлия уникално – убеди ме, че мога да постигна всичко, можеше да ме убеди, че мога да летя".

"В момента много си харесвам живота. Като бях млад, нямах проблем да умра, а сега ме е страх от смъртта", добави той. 

Гала му подари български мед, както и чан, с който да гони злите сили. Вижте във видеото какъв подарък изпрати водещата на "На кафе" и за съпругата на Тайсън. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg