Пациентите в лудницата на Big Brother правят групова терапия

Първата вечер на Майк Тайсън в Къщата ще видят зрителите в дейли епизода на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

По темата

Съквартирантите останаха шокирани от влизането на  легендата, а скоро след запознанството им ще изпълняват български песни и ще го учат на Дунавско хоро. Железният Майк с радост и завиден ентусиазъм ще се постарае да запомни стъпките и ще сподели със звездите знанията си за България, която ще определи като "много специално място".

Зрителите ще видят също как преминава лечението на пациентите в лудницата на Big Brother. Те ще бъдат подложени на групова терапия и ще трябва да разкажат за най-драматичните моменти в живота си. Освен това те трябва да посочат слабите черти в характерите си, които искат да променят. Част от звездите ще направят много лични разкрития за миналото си, а един от пациентите няма да издържи на лошите условия в лудницата и ще помоли Big Brother да го премести обратно в луксозната Къща.

Дейли епизодът ще проследи и обрата в отношенията между Явор и Жана. Певицата се зарече да победи актьора в предаването, а довечера между тях ще влезе трети човек. Явор от няколко дни пуска закачливи коментари и подхвърляния по адрес на Емануела, а певицата се чувства неудобно от това заради най-близката си приятелка в Къщата – Жана. Ще постави ли това нов обрат във взаимоотношенията между Явор, Жана и Емануела? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg