Жана и Явор стоплят отношенията си тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Присъствието на Железния Майк в Къщата на Big Brother донесе много положителни емоции на Съквартирантите. Те дадоха всичко от себе си да направят престоя му незабравим, а тази вечер Тайсън отговаря на въпросите им. В мисия "Пресконференция" журналистите и телевизионерите сред звездите ще имат възможност да зададат своите въпроси на легендарния спортист, а зрителите ще чуят неговите искрени отговори. От какво се страхува "най-лошият мъж на планетата", в какво открива мотивация и защо не иска децата му да се замесват с хора като него, отговорите очаквайте във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

По темата

След сбогуването със звездата една дама ще признае, че е усетила специалното му отношение към нея. Емануела ще сподели, че с Тайсън са си разменяли погледи и въпреки че не го е обгрижвала както останалите Съквартиранти, той сам е отишъл при нея и се е опитал да завърже разговор. Размислите на певицата веднага ще отприщят вълна от подигравки зад гърба ѝ и единствено Миглена ще потвърди думите на Еми.

Зрителите ще видят и затоплянето на отношенията между Явор и Жана. Двамата най-после ще намерят общ език, различен от заядливите подхвърляния и нападките. По-късно в компанията на Деси и Глория ще поговорят откровено за любовта и секса. Жана ще признае, че любовта е от първостепенна важност за нея, а малко след това тя и Явор ще намерят близост и в общото си легло. Дали двамата ще съумеят да останат приятели след обидите, които си размениха, или въпреки всичко отношенията им ще прераснат в нещо повече? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg