Образуваха се големи опашки

Отново хаос и напрежение при предаването на протоколи и бюлетини. Стотици членове на секционни комисии се редяха цяла нощ на опашки. На места имаше припаднали.

За разлика от ситуацията при предишния вот, тази нощ в зала „Арена Армеец” беше спокойно. Напрежение обаче имаше пред областната избирателна комисия.

 Огромни опашки се образуваха на площад „Македония” в столицата. Хората там чакаха да предадат протоколите от гласуването в София-област повече от 30 часа.

А Вие за кого ще гласувате на балотажа? Отговорете на анкетата ни ТУК.

„Тук сме от 2 часа през нощта. Не съм доволна от мудната организация за провеждане на изборите. На крак сме вече 29 часа. Хората са уморени, изтощени и не ни се стои повече тук”, разказа една от жените, чакащи да предадат протоколите и бюлетините от техния регион.

„Дойдохме в 2:30 ч. от Самоков и вече 29 часа сме на крак. Нито сме спали, нито сме яли”, разказа друга жена, чакаща за предаване на протоколите на пл. „Македония”.

Повече по темата гледайте във видеото. 

В деня на балотажа следете развитието на изборния ден във Facebook страницата на Новините на NOVA. Харесайте я и ще получавате ексклузивна информация за хода на вота.