Ще се сбъдне ли детската мечта на София да направи музикална кариера и в какви опасности ще се забърка Боби заради депресията си?

Заради тежкия период покрай загубата на бебето ѝ, София изпада в пълно отчаяние. Но съдбата й е приготвила голям шанс в епизодите на риалити сериала “София – Ден и Нощ“ тази седмица по NOVA - да открие отново смисъла на живота и то в нещо, за което е мечтала от дете – да пее. От нея се иска само да се успокои и да покаже таланта си пред известния композитор и музикален продуцент Марио Балтаджиев, който определено има, какво да й предложи. Ще осъзнае ли Софи, че късметът е кацнал на рамото й или ще пропилее шанса си? Това ще разберем в следващите епизоди на “София – Ден и Нощ“ тази седмица във вторник и сряда от 22.00 ч. по NOVA.

За разлика от София, която се опитва да се съвземе, Боби потъва все повече в депресията си. Бащата на квартирата е на път да се забърка в нещо незаконно и много опасно. Митко и Дани ще се опитат да спрат саморазрушителната му мисия, но ще имат нужда от помощ.

Неприятности очакват Теди и Найден. На Теди ѝ е трудно да се впусне във връзка с влюбения в нея колега. На Анна-Мария също вече ѝ е трудно да вярва на Митко. В желанието си да злепостави Сашо Митко става все по-комичен в очите на красивата брюнетка.

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – тази седмица във вторник и сряда, от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.