Шест от общо 11 изборни секции бяха без ток

Заради ураганния вятър, който вилнее, повредите в електропреносната мрежа съпътстваха целия ден на президентския балотаж в Община Девня. 

По темата

UPS-ите в трите секции за машинно гласуване също останаха без напрежение и в късния следобед избирателите можеха да гласуват само с хартиени бюлетини, осветявани от близко и далечно разстояние - в зависимост от етапа на гласуване, за да не се наруши тайната на вота, съобщиха от Община Девин. 

Шест от общо 11 изборни секции в Девня бяха без ток в късния следобед, а електрозахранването беше възстановено около 17:30 часа.  

За всеки случай, от Централната избирателна комисия вече взеха решение в населените места, в които няма ток, а трябва да се предостави сканиран екземпляр на секционния протокол, членовете на комисията да попълват извлечение от протокола. 

В деня на балотажа следете развитието на изборния ден във Facebook страницата на Новините на NOVA. Харесайте я и ще получавате ексклузивна информация за хода на вота. 

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ТУК. Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали в рубриката ни "МОЯТА НОВИНА".