Според лидера на ДСБ премиерът постигнал това „с едногодишни усилия”

С едногодишни усилия премиерът Бойко Борисов успя да се самосвали, да затрие ГЕРБ и кандидата си за президент”. Това заяви в изборното студио на NOVA лидерът на ДСБ Радан Кънев.

По темата

Той обвини министър-председателя, че е предизвикал истинска политическа криза.

Той отхвърли и всички протегнати ръце за президентските избори. Иначе щеше да бъде издигнат кандидат, който да спечели с лекота”, коментира още Кънев.

Пълния коментар на лидера на ДСБ гледайте във видеото.

На страницата ни във Facebook може да следите развитието на вота с ексклузивна информация за хода на изборния ден. Харесайте я и така ще получавате информация за гласуването и на мобилния си телефон.

„Новият първи” - NOVA показва най-актуалните новини, теми, гости и коментатори в програмата си през целия ден. От 7.00 ч. до края на изборната драма следят репортерите ни в България, Турция, Великобритания и САЩ. Тандемът с най-голям опит в отразяване на избори Ани Цолова и Виктор Николаев води най-голямото изборно студио у нас – „Новият първи" от 18.00 ч. на живо от НДК. 

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ТУК. Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали в рубриката ни "МОЯТА НОВИНА".