Темите и гостите в предаването в неделя от 7.55 ч. По NOVA

В предаването "Събуди се" неделя по NOVA зрителите ще видят подготовката за церемонията по предаването на президентската власт. На живо от площад "Александър Невски" най-интересното предават в преки включвания Марина Стоименова, Калина Влайкова и Николай Дойнов. И още от темите в предаването с водещи Мирослава Иванова и Деян Веселинов: 

Новия президент ще коментират семейство Гергана и Соломон Паси.

Ексклузивно – на гости на вицепрезидента. Интервю на Надежда Узунова от дома на Илияна Йотова и проф. Андрей Йотов. 

Доналд Тръмп начело на САЩ. Какво ще се промени, след като най-обсъжданият президент влезе в Белия дом? Коментар на Бетина Жотева и Иван Гарелов.

Говори Мустава Карадайъ – ДПС на прага на изборите. 

По темата

Не пропускайте "Събуди се" в неделя от 7.55 до 10.30 ч. по NOVA. Веднага след това започва извънредното студио "Новият първи", което ще проследи на живо встъпването в длъжност на петия български президент Румен Радев. 

Репортерите на NOVA, Николай Дойнов и неговите събеседници на площад "Св. Александър Невски" ще разкажат малко известни факти за военния ритуал пред паметника на Незнайния войн. Ще покажат и тържествената литургия в катедралния храм "Св. Александър Невски", както и предаванeто на властта в сградата на "Дондуков" 2. Инаугурацията ще коментират и специалните гости на Надежда Узунова в студиото на NOVA – политици, анализатори, експерти по държавния протокол и военни специалисти.