Николина Ангелкова предаде поста на служебния министър на туризма

Николина Ангелкова предаде поста на служебния министър на туризма Стела Балтова на официална церемония в Министерството на туризма.

Балтова увери, че в краткия си мандат ще работи за продължаване на институционалното развитие на ресорното министерство и превръщането на всеки елемент в туристическия сектор във важен за развитието на икономиката на България.

СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

„При всички случаи ще разгледаме обществените поръчки и дейността на отделните звена в министерството. Ако намерим грешки, ще се опитам по-най-добрия начин да бъдат поправени и да се върви напред”, каза Стела Балтова.

Служебният министър обясни, че сред основните приоритети в работата й ще бъде осигуряването на спокоен летен сезон чрез продължаване на дейността на регулация, категоризация и контрол.

„Втората голяма цел е свързана с маркетирането на националния туризъм. Ще насоча вниманието си не към броя туристи, посетили страната, а към качеството на туристическата услуга, която предлага България”, поясни служебният министър.

Николина Ангелкова подари икона на наследничката си с пожелание да я пази, както и букет с цветя.

Тя благодари на екипа от Министерство на туризма за това, че заедно за тези две години са успели да позиционират туризма на място, на което заслужава да бъде - да е сред националните приоритети, във фокуса на правителството и да бъде движеща сила на икономката.