Не пропускайте премиерния приключенски екшън "Херкулес" днес от 20.00 ч. по NOVA

Холивудската звезда Дуейн Джонсън – Скалата ще възроди една древна легенда в премиерния за българския ефир приключенски екшън "Херкулес" днес от 20.00 ч. по NOVA. Зад екранизацията на древногръцкия мит стои режисьорът  Брет Ратнър, познат на зрителите със заглавия като сериала “Бягство от затвора” и “Час пик”. Компания на скалата правят цяла плеяда звезди като Джон Хърт, Иън Макшейн, Руфъс Сюъл, Ребека Фъргюсън и Джоузеф Файнс, а визуалните ефекти пренасят историята съвсем реалистично в света на древните богове.

Във филма след минало, изпълнено със страдание и болка, Херкулес (Дуейн Джонсън) става наемен войник. Заедно с петима верни братя по оръжие той използва уменията си и не се спира пред нищо, за да спечели злато и пари. Тракийски владетел и дъщеря му наемат войниците, за  да превърнат войската им в най-силната и непобедима армия, но този път също се оказва тежък и осеян с разочарования.

Не пропускайте развръзката в "Херкулес" в премиерния за българския ефир приключенски екшън "Херкулес" днес от 20.00 ч. по NOVA.