Гледайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

В битката за чисто новия Citroen Elysee в играта “На крачка от късмета” на 27 май участваха Магда Ихтярова от Чепеларе, Стойчо Стойков от Велинград и Красимир Бенчев от София. Щастливецът Красимир премина първи по пътеката в играта и се сдоби със страхотния Citroen Elysee. Опонентите му Магда и Стойчо си тръгнаха от шоуто с утешителни печалби от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Златните пирамиди за милиони”.

Красимир е технолог-химик в производствена фирма. Той участва в предаването благодарение на играта “Лото 6 от 47“. Красимир сподели, че често изпробва късмета си и в “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Aко спечели страхотните 3 000 000 лева, ще си купи къща в полите на Витоша.

Играта “Сейфове” на Национална лотария ощастливи с печалба от 16 000 лева късметлийката Виржиния Славчева от град Варна. Билетът, който й осигури участие в шоуто тази събота, е “Карибско съкровище”. С чудесната печалба Виржиния ще отиде на почивка. Тя сподели, че мечтае да обиколи света, а най-много иска да посети Испания. Нейната опонентка Анета Ангелова от село Студено буче си запази място в предаването благодарение на билет “Супер Лото +“ и спечели 1000 лева.

Павлина Кръстева от град Стара Загора получи златния шанс да си тръгне като милионерка със страхотните 2 400 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ в шоуто на 27 май. Опонентите ѝ Румяна Сергиева от София, Албена Гайдова от Пловдив, Маргарита Димитрова от София и Десислава Васева от Дупница си тръгнаха с утешителни суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Златните пирамиди за милиони”.

Павлина спечели 20 000 лева и чудесна бонус печалба – 5-дневна почивка за двама в Рим. Дамата от Стара Загора е на 37 години и е домакиня. Късметлийката сподели, че изобщо не е очаквала, че ще бъде избрана да участва в предаването. Билетът, който й направи страхотната изненада и ѝ осигури участие в шоуто е “Златната 7“.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.