България очаква BEBE REXHA и STEVE AOKI на живо на сцената във Варна

Остава само един ден до старта на MTV Presents Varna Beach, в който BEBE REXHA, STEVE AOKI, JONAS BLUE, REDFOO, TINIE TEMPAH, GORGON CITY, R3WIRE & VARSKI, SUPERHERO DJs ще превземат сцената на MTV Presents Varna Beach. Музикалният фестивал ще продължи близо дванайсет часа от обяд до полунощ на плажа във Варна.

Две от звездите от последния сезон на музикално шоу №1 X Factor също ще са част от събитието. Това са поп певицата DARA и Кристиан Костов. Останалите български изпълнители, които ще видим на сцената на MTV Presents Varna Beach са Pavell & Venci Venc' и Поли Генова.

Сцената във Варна ще бъде над 70 метра дълга и над 15 метра висока с най-добрите аудио и визуални ефекти. Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще бъде заснет от множество HD TV камери. Специалното видео от концерта ще бъде излъчено по целия свят, показвайки колко страхотна е българската публика. Екипите на MTV по подготовката на продукциите са едни от най-добрите в света, с огромен опит и международни проекти като MTV EMAs.

Хиляди билети за концерта вече са продадени, но за закъснелите офисите на MTV във Варна ще работят и утре. За шоуто ще бъдат използвани технически елементи от последно поколение, а организаторите обещават да впечатлят всички зрители.

NOVA и Нетинфо са медийни партньори на събитието.