Той става играч на „Пари Сен Жермен”

Най-скъпо платеният футболист – Неймар, пристигна в Париж. Той беше официално представен като играч на „Пари Сен Жермен”. Неймар премина и медицински прегледи.

СНИМКИ ОТ ПОСРЕЩАНЕТО МУ ВИЖТЕ ТУК

"Много съм щастлив от трансфера си. Благодаря за милите думи, благодаря за това ново предизвикателство. Страхотен клуб, велик клуб, страхотен град, много красив", бяха първите думи на Неймар като футболист на ПСЖ.

Бразилецът даде пресконференция, в която коментира рекордната сделка. Той настоя, че въпросът не е за пари, а става дума за амбиция. Той обясни, че е избран парижани със сърцето си.

"Не мога да опиша това, което чувствам в този момент. Очаквам с нетърпение да започна да се подготвям с ПСЖ. Всичко е въпрос на амбиция, аз исках по-голямо предизвикателство, а сърцето ми подсказа да последвам този път, тази амбиция, затова съм тук пред вас днес", каза футболистът.

"Гладен съм за футбол, искам да играя футбол, ако имам възможност да играя утре, защо не. Имах предсезонна подготовка, тренирах през последните два дни. Единствено искам да играя футбол”, категоричен е той.

Опашки в Париж за тениски на Неймар, в Барселона ги горят (ВИДЕО+СНИМКИ)

Космическият трансфер на Неймар взриви социалните мрежи (ВИДЕО+СНИМКИ)

РЕКОРДЕН ТРАНСФЕР: „Барселона” продава Неймар за 222 млн. евро

Полудя ли футболната индустрия заради рекордния трансфер на Неймар?

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.