Майката на детето е уведомена за случилото се

Баба вързала внучето си с кабел за стълб, съобщава Дарик радио, позовавайки се на информация на полицията. Случаят е от село Брестовене, област Разград. На телефон 112 е получен сигнал, че 3-годишно дете е тормозено от баба си.

5-годишно дете намери портмоне и телефон и ги върна на собственика

Изпратените на място полицаи установили, че 54-годишната жена, докато работела в градината си, е вързала за бетонно стълбче с кабел през кръста внучето си. По случая е образувана проверка и са уведомени Отдел "Закрила на детето" при Дирекция "Социално подпомагане".

Канадка стана пра-пра-пра баба (ВИДЕО)

Пред разследващите жената не отрекла какво е сторила. Обяснила, че момченцето било много палаво, а тя имала земеделска работа в градината и затова прибегнала до тази мярка. Подобно нещо се случвало за пръв път.

Семейство от Илинойс отпразнува раждането на стотното си внуче

През ваканцията детето било оставено при баба си от майка си, която живее във Варна. От 1 септември момченцето е записано на детска градина. Майка му, която е вдовица, се грижи добре за него, обясниха от отдел „Закрила на детето“ в Завет. Те веднага извършили проверка, уведомили майката, която тази сутрин си е прибрала детето.

Източник: Dariknews.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.