Големи изненади очакват героите от риалити сериала тази седмица

Тази седмица ще е пълна с изненадващи събития за съквартирантите от "София - Ден и Нощ". Някои от приятелите ще преживеят съдбовни моменти и ще се впуснат в нови приключения в следващите епизоди на реалити сериала от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA.

Изненадващата поява на обичан приятел ще внесе положителни емоции, но и сериозно напрежение в квартирата на Боби. Каква е причината за гостуването и колко дълго ще продължи то? С какви важни новини ще се сблъскат някои от съквартирантите?

Динамично се променят отношенията на Боби и Ася, които преживяха малка криза в личен план, но голяма радостна вест ще закрепи връзката им и ще ги изстреля на седмото небе. Ще се сбъдне ли една от големите им мечти?

Новина ще научи и Галя. Вестта идва най-изненадващо и я оставя доста объркана. Как ще се промени животът й след това, което научава?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук