Гледайте новия епизод тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Коко за пореден път предизвиква хаос в квартирата на “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA веселият съквартирант се изправя пред предизвикателството да убие шарана, който иска да сготви за романтичната си вечеря с Йоана. След като предизвика недоволството на останалите, настанявайки рибата във ваната, сега Коко се сблъсква с друг проблем – привързал се е към шарана, който дори е кръстил Рюдигер. За да изпълни плана си, но и за да не мъчи своя приятел, той решава да открие безболезнен начин, по който да приготви  Рюдигер, но дали ще успее?   

Хаос цари и в хостела, където Драго се опита да задоволи всички капризи на възрастната дама, която смята за хотелски критик под прикритие. Очаква го обаче доста неприятна изненада. Ще успее ли Драго да се справи със ситуацията?

Не по-малко хаотично действа и Найден, който се опитва да открия избягалата си малка сестра. Какво ли се е случило с момичето?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук