Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щастието да играят за чисто нов автомобил в предаването на Национална лотария на 21 октомври по NOVA се усмихна на Николета Вълева от Плевен, Калоян Иванов и Александър Фердов от София.

Привлекателен автомобил Renault Clio с изискан дизайн и много екстри очакваше участниците в играта “На крачка от късмета“ тази събота. Надпреварата беше изключително оспорвана, а късметът споходи дамата. Николета премина първа през финалната линия на пътеката и си осигури гарантирано удоволствие от шофирането с прекрасния автомобил от Национална лотария.

Плевенчанката извървя късметлийския път благодарение на монети с номера 5, 6 и 12. Възможността да изпита емоциите от играта и печалбата ѝ осигури билет  “Кеш х 20“. Николета е на 36 години и работи в текстилното производство като оператор на плетачна машина. Съперниците й Калоян и Александър си тръгнаха със суми от 1000 лева, най-новия супер билет “Американски долари”, както и ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария.

Удоволствието от играта с щедрите “Сейфове” тази събота изпитаха Корнелия Маринова от град София и Нели Тасева от град Пазарджик. Корнелия е на 39 години и работи като офис мениджър. Тя беше в студиото благодарение на билет „Околосветско пътешествие“. 24-годишната Нели е стажант по право и беше на щедрата сцена с билет “Златната мина“.

С първия избор на сейф Корнелия си спечели 5000 лева. Нели сподели, че има стратегия в играта и е сънувала числото 4, на което заложи, но попадна на първия символ “Х“. След това Корнелия успя да натрупа страхотните 18 000 лева, а Нели 17 000 лева. Другите два сейфа със символ “Х“ отвори Корнелия и си тръгна с 9000 лева.

Нели се изправи пред възможността да утрои сумата си и да грабне 51 000 лева със златните сейфове. Тя се довери на сънуваното число и отвори сейф номер 4, където отново попадна на “Х“. Участничката рискува и сейф номер 2 ѝ донесе първия символ за утрояване в емоционалната игра. Следващият решаващ избор на Нели беше осветен в червено и тя си тръгна с  8500 лева.

Големият победител в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ тази събота е късметлията Николай Неделчев от Шумен. Той изтегли най-голямото число в предварителната игра 47 и се изправи пред “МЕГА ДЖАКПОТ“, достигащ 2 МИЛИОНА и 400 хиляди лева.

С “Колелото на късмета“ Николай определи, че ще играе за внушителните 200 000 лева. След като десетте сфери се спуснаха пред финалиста, той направи цели 5 верни предположения и си спечели 30 000 лева. Със следващото предвиждане Николай сгреши и предпочете да не рискува разкошната си печалба.

Щастливецът сподели, че ще похарчи сумата за своето семейство. Той беше избран да участва в предаването, след като е пробвал късмета си онлайн с играта Лото 5/35 “Златната топка“.

Не пропускайте щедрото предаване на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.