Според брата на потърпевшия това е провокация към баща му и ситуацията е пресилена

Арестуваха бизнесмена Ангел Бончев, станал известен като жертва на групата за отвличания "Наглите". Бончев е с обвинение, че е заплашил с убийство сина си. Според показанията на заплашения Бончо Аврамов двамата с баща му се скарали. По време на разправията Ангел Бончев извадил пистолета си и му казал, че ще го убие. Той беше освободен под гаранция от 500 лева. 

По темата

В „Здравей, България” гостува другият му син – Ангел Бончев-младши, който твърди, че причина за скандала е бизнесът им в софийския квартал „Казичене”.

„Не съм присъствал на самата случка, но нещата, които се изписаха за тежки заплахи и оръжия, са пресилени. Има разследващи органи и те ще изяснят нещата. Ситуацията не е точно такава”, коментира Бончев-младши.

„Факт е, че има конфликт между тях заради бизнеса. Цял сезон се работи, а в същото време баща ми не получава нищо. Става въпрос за хидропарк "Казичене”. Бизнесът е на баща ми, а брат ми го управлява”, поясни още той.

Баща ми е изнервен, с постоянни провокации. Това е поредната такава. Имаше конфликт с брат ми – скочи на бой на баща ми, аз ги разтървах и си тръгнах. Брат ми пак му е скочил, стигнало се до саморазправа. Баща ми пусна жалба в полицията, но нищо не се случи. Сега обаче веднага има арест”, разказа Ангел Бончев-младши.

„За мен е недопустимо брат ми да скача на бой. Бих му казал да се замисли с какви хора се обгражда”, каза той.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.