Голф легендата ще избегне сериозното наказание за шофиране в нетрезво състояние

Американската голф легенда Тайгър Уудс се призна за виновен по обвинение в безрасъдно шофиране по време на съдебен процес в Палм Бийч, Флорида, предава БГНЕС. 41-годишният спортист ще избегне сериозното наказание за шофиране в нетрезво състояние, в което беше обвинен преди това.

СНИМКИ ОТ АРЕСТА МУ ВИЖТЕ ТУК

По време на делото Уудс се съгласи на присъдата, включваща плащането на глоба от 250 долара, както и поемането на съдебните разноски и едногодишна пробация. В допълнение му бяха присъдени 20 часа обществено полезен труд, посещаване на училище за шофьори, арестувани за шофиране под влияние на алкохол и наркотици, както и задължително участие в специални срещи с хора, засегнати по вина на невнимателни шофьори.

Голф играчът беше арестуван през май тази година, след като полицията го откри да спи в 2 часа сутринта зад волана на колата си насред магистралата. Малко след инцидента спортистът публикува изявление, в което подчерта, че не е бил пиян по време на задържането, а състоянието му се дължи на неочаквана реакция на тялото към лекарства. По-късно кръвните тестове установиха наличието на следи от болкоуспокоителни под формата на викодин и хидроморфон, бензодиазепинът „Ксанакс”, приспивателното „Амбиен”, както и лекарство с тетрахидроканабинол (активната съставка в марихуаната).

Разпространиха кадри с ареста на Тайгър Уудс (ВИДЕО)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.