Гледайте романтиката “Повикът на любовта” от 12.30 ч. и комедията “Ключът към моето сърце” от 14.10 ч. по NOVA

Магията на любовта в много забавни ситуации ще разкрият пред зрителите филмите в неделния следобед по NOVA. Звездата от сериала “Древните" Лия Пайпс ще попадне в истинска буря от чувства в най-романтичното си пътешествие във филма  “Повикът на любовта” днес 12.30 ч. Лия влиза в ролята на Даян Маккарти - телевизионен продуцент, който работи за арогантния си бивш приятел. Докато търси локация за следващите снимки на туристическото си предаване, Даян попада в буря и решава да пренощува в малък хотел. Там тя се запознава със собственичката Хелън и симпатичния й син Анди. Младата продуцентка е очарована от мястото и решава да посвети следващото предаване именно на това място, което дава надежда на Хелън, че този жест може да спаси западащия й бизнес. Но дали плановете на Даян ще бъдат посрещнати с разбиране от нейния шеф?

От 14.10 ч. в семейната комедия “Ключът към моето сърце” известната с ролята си в сериала “Бойна звезда: Галактика” Триша Хелфър ще открие, че любовта се крие на неподозирани места. Хелфър ще се превъплъти в самотната майка Райън, която си напълно се е отказала да търси любовта след развода. Всичко обаче се променя, когато брат й Оуен, който също се опитва да излекува разбитото си сърце, разменя дома си в Северна Каролина с този на Шон от Ню Йорк. Колкото повече Коледа наближава, толкова повече любовни искри започват да хвърчат около всеки един от тях.

Не пропускайте развръзката в романтичния филм “Повикът на любовта” от 12.30 ч. и семейната комедия “Ключът към моето сърце” от 14.10 ч. по NOVA.