Гледайте филмите "Робинзон Крузо” от 12.50 ч. и "Тиха нощ, луда нощ" от 14.45 ч. по NOVA

Много приключения очакват зрителите с Пиърс Броснан във филма "Робинзон Крузо” от 12.50 ч. по NOVA. Героят убива свой приятел в дуел, за да защити любовта си към любимата жена. Това налага да напусне Великобритания за известно време. След една океанска буря корабът се разбива край бреговете на необитаем остров, където Крузо среща дивака Петкан.

След това предстои настроение, коледен дух и смях с комедията "Тиха нощ, луда нощ" от 14.45 ч. Филмът разказва за щурата Коледа на едно семейство, чиито членове са звездите Оливия Уайлд, Даян Кийтън, Ед Хелмс, Джон Гудман, Мариса Томей и Аманда Сайфред, а историята е дело на сценариста на "Кейт и Леополд" Стивън Роджърс и режисьора Джеси Нелсън. 

Сюжетът се върти около Шарлот Купър (Даян Кийтън) и нейното простичко желание – проблемното ѝ семейство да запази спомена за една перфектна Коледа. Обаче четири поколения от рода Купър, събрани под един покрив за празника, предвещават всичко друго, но не и перфектно прекарване. Уютът и радостта  ще се окажат трудно достижима цел – много сняг, летяща храна и неочаквани гости ще допълнят семейната "идилия". Но преди това коледни призраци от минало, настояще и бъдеще ще надигнат глава, докато всеки от семейството се опитва да се прибере за празника.

Не пропускайте филмите "Робинзон Крузо” от 12.50 ч. и "Тиха нощ, луда нощ" от 14.45 ч. по NOVA.