Гледайте "Сияйна Коледа" от 12.30 ч., премиерата "Коледна песен" от 14.20 ч. и "Ваканцията" от 16.10 ч.

Романтика предстои за зрителите в празничния следобед днес с филма "Сияйна Коледа" от 12.30 ч. по NOVA. Холи е съкрушена, когато дългогодишният ѝ приятел Адам предприема бизнес пътуване и я оставя сама по време на празниците. Съдбата обаче ѝ е подготвила изненада, когато ненадейно решава да посети за Коледа Адам. Съвсем случайно по време на пътуването си тя среща чаровния Люк, с когото се оказва, че споделя една и съща страст – любовта към звездите. Ще се случи ли нещо повече между двамата? 

Кери Фишър, Еманюел Вожие и Карсън Кресли пък ще пресекат пътищата си в премиерния филм "Коледна песен" от 14.20 ч. Керъл Хофман (Еманюел Вожие) е най-успешната издателка на книги в Чикаго, но нейните подчинени я мразят.

Всички хора от компанията мечтаят за шеф подобно на покойната Ева Милър (Кeри Фишър), който цени истински хубавите книги, вместо безскрупулното печелене на пари. На Бъдни вечер пред Керъл ненадейно ще се появи духът на бившата ѝ шефка и ще я отведе в миналото, настоящето и бъдещето. Дали напористата издателка ще си вземе поука и ще може да оправи всички свои грешки навреме за Коледа?

След семейната комедия, предстои и обърканата любовна история във филма "Ваканцията" от 16.10 ч., където Кейт Уинслет, Камерън Диаз, Джъд Лоу и Джак Блек ще преплетат съдбите си в романтичен хаос. След поредица от любовни разочарования, англичанката Айрис (Кейт Уинслет) и американката от Лос Анджелис Аманда (Камерън Диаз) ще разменят домовете си за Коледа. И двете ще преживяват лек културен шок, но и повече от страхотни моменти, когато се запознават с местни мъже. Какво ще трябва да направят в новите си връзки Айрис и Аманда, знаейки че предварително уговореният срок за размяната изтича? 

Не пропускайте развръзката в "Сияйната Коледа" от 12.30 ч., премиерната комедия "Коледна песен" в 14.20 ч. и романтичния филм "Ваканцията" от 16.10 ч. по NOVA.