Гледайте премиерните "Нашата необикновена Коледа" в 12.30 ч. и "Героичната шесторка" в 15.50 ч., както и "Дъщерята на Дядо Коледа" от 14.10 ч.

Много приятни моменти очакват зрителите с празничните филми на Коледа. Маратонът от забавни филми стартира с премиерата "Нашата необикновена Коледа" от 12.30 ч. по NOVA. Когато снежна буря неочаквано променя плановете на Пейдж, бъдеща булка, и Дилан, мъж с наскоро разбито сърце, се налага двамата да променят маршрута си и по пътя те срещат една щастливо женена двойка. Всеки от тях има достатъчно време да опознае останалите, както и да открие нови хоризонти за самия себе си. Какво ще разберат двамата? 

След това Джени Маккарти отново ще трябва да се намеси, за да спаси празника на децата  в комедията "Дъщерята на Дядо Коледа 2" ot 14.10 ч. Лентата е продължение на филма от 2006 г., а Джени Маккарти се завръща в ролята на Мери Клаус - деловата дъщеря на добрия старец.

Пол Сорвино влиза в ролята на дядо Коледа, който изживява криза, уморен е от отговорностите, които му налага работата и е готов да предаде юздите на Мери. Тя пък се разкъсва между семейния бизнес, ръководената от нея преуспяваща фирма в Ню Йорк и връзката с любовта на живота си Люк. Положението се усложнява още повече, когато недоволното бивше джудже Тери (Кели Стейбълс) всява раздори на Северния Полюс и се опитва да присвои Коледа.

От 15.50 ч. зрителите на NOVA ще имат възможността да се насладят на още една премиера - анимацията "Героичната шесторка". Тя е изпълнена с екшън и щури комедийни приключения, в които участват роботът Беймакс, детето-чудо Хиро Хамада и бандата им от приятели, които се превръщат в супер герои, готови да разбулят всяка загадка.

Не пропускайте да видите развръзката в двете премиери - "Нашата необикновена Коледа" в 12.30 ч. и "Героичната шесторка" от 15.50 ч., както и в комедията "Дъщерята на Дядо Коледа 2" от 14.10 ч. по NOVA.