Гледайте “Дневниците на принцесата” в събота и “Дневниците на принцесата 2: Кралски бъркотии” в неделя от 14.30 ч. по NOVA

Може ли тийнейджърка да се превърне в принцеса? Отговора на този въпрос търси актрисата Ан Хатауей в комедията “Дневниците на принцесата” тази вечер от 14.30 ч. по NOVA. Филмът от режисьора на “Хубава жена” и “Булката беглец” Гари Маршал е вдъхновен от бестселъра на Мег Кейбът.

Ан Хатауей се преобразява в непохватната тийнейджърка Мия Термополис, която е обект на подигравки от страна на популярната сред съучениците си Лана Томас (поп певицата Манди Мур). Животът на Мия се преобръща, след като нейната майка й съобщава, че покойният й биологичен баща е принц на малка държава в Европа – Женовия. Сега Мия е единствената наследница на трона, а баба й кралица Кларис Реналди иска да обучи странната тийнейджърка на кралско поведение.

Как ще се справи Мия с кралските задачи? Гледайте „Дневниците на принцесата” тази вечер от 14.30 ч. по NOVA. Не пропускайте и продължението на историята в “Дневниците на принцесата 2: Кралски бъркотии” в неделя по същото време по NOVA.