Бившият главен секретар на МВР разкри дали ще оглави нов политически проект

„Господин Сидеров изнесе достатъчно информация, но ще внеса още яснота. В началото на демокрацията, всеки имаше фирма, после така стана и с партиите. Нароиха се партии, сигурно са най-много на глава на населението. Ние си имаме лидер, той е един и се е доказал." Това заяви в предаването „Здравей, България” Светлозар Лазаров, национален координатор на „Атака”.

„Идва времето на консерватизма. Това е вълна, която върви в цяла Европа. Не е наш проблем, че на някои либерални стратези не им харесва”, коментира още Лазаров.

„В момента аз съм национален координатор на партия „Атака”. Освен в страната, аз отговарям и за комуникацията с външни структури. Хората не искат да чуват особено много за партии. Аз осъществявам контакти с граждански сдружения с оглед на това да съм по-близо до хората”, обясни Лазаров.

Той обаче не знае защо това се е изтълкувало като създаване на нов политически проект.

„Обединени патриоти” е устойчив проект, който има бъдеще и всичко си зависи от нас”, заяви Лазаров. „Най-сериозните разминавания са в ГЕРБ и БСП, те се тресат заради Истанбулската конвенция. Ние имаме ясна идеология и нямаме този проблем”. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.