Не пропускайте комедията "Годеж по правилата" от 12.30 ч. и премиерата "Любов от пръв лай" от 14.15 ч.

Романтични изпитания и сблъсък с традициите очакват Маги Лоусън при решението си да се обвърже с актьора Джоузеф Лорънс в романтичната комедия "Годеж по правилата" днес от 12.30 ч. по NOVA.  

Двамата ще се превъплътят в годениците Майкъл и Кели, на които им предстои сватбата на мечтите. Двамата са твърдо решени да пропуснат натруфени ритуали и превзетости. На друго мнение обаче са техните родители. Постепенно Кели се съгласява да облече булчинската рокля на баба си, разрешава на майката на Майкъл да покани 150 гости и да премести мястото на сватбата от плажа обратно в църквата. Всичко това кара бъдещите младоженци да съжаляват, че въобще са решили да се оженят и поставя отношенията им под въпрос.

След това на свободната душа Джулия няма да ѝ леко да ръководи собствения си бизнес за дизайн в премиерния филми "Любов от пръв лай"  от 14.15 ч. по NOVA. Tя решава да осинови най-очарователното куче на света - Крал, но скоро след това става ясно, че е необходима помощ за отглеждането и възпитанието на кучето. На помощ ще се притича очарователният треньор Оуен и когато нещата започват да се подобряват, Джулия осъзнава, че чувствата ѝ към Оуен не се отнасят единствено до грижата за кучето. Как ще се развият отношенията им? 

Не пропускайте развръзката в романтичната комедията "Годеж по правилата" от 12.30 ч. и премиерата "Любов от пръв лай" от 14.15 ч.