Гледайте комедията "Невероятното приключение на Шарпей” от 12.30 ч. и премиерната романтична драма “Ново начало“ от 14.15 ч.

Две истории за смелостта да преследваш мечтите си ще разкажат филмите в неделния следобед по NOVA. Звездата Ашли Тисдейл ще разкрие колко невероятен трябва да бъдеш, за да имаш голям успех в големия Ню Йорк в комедията "Невероятното приключение на Шарпей” днес от 12.30 ч. Под режисурата на едно от основните имена в хитови телевизионни сериали като “Приятели” и „Тайните на Вероника” - Майкъл Лембек, Ашли Тисдейл влиза в ролята на Шарпей Еванс, която се отправя към ярките светлини на Ню Йорк, за да стартира своята главозамайваща кариера. Но на сцената надпреварата е ожесточена – Шарпей и кученцето й Бой разбират това, когато се срещат със собственика на разглезеното пале на име Графиня и подла млада бродуейска звезда, която би направила всичко, за да победи конкуренцията. За щастие Шарпей среща и Пейтън (Остин Бътлър), красив студент по филмово изкуство, който я намира за почти толкова интересна, за колкото се смята самата тя. Дали Шарпей ще покори голямата сцена?

Кино маратонът продължава от 14.15 ч. с премиерната за българския ефир романтична драма “Ново начало“. В лентата звездата от хитовия сериал “Бягство от затвора” Хедър МакКомб влиза в ролята на Даян - самотна майка и рекламен експерт от Лос Анджелис, който изненадващо наследява семейна къща в Южна Каролина. Надявайки се да освежи забързания си живот и да възстанови отношенията с по-голямата си дъщеря, тя решава да се премести да живее в провинцията. Точно когато Даян и децата й започват да свикват с новия и непретенциозен начин на живот, бившия рекламен експерт се сблъсква със своята първа любов – Люк…

Не пропускайте развръзките в комедията "Невероятното приключение на Шарпей” от 12.30 ч. и премиерната романтична драма “Ново начало“ от 14.15 ч. днес по NOVA.