Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Най-големият късметлия Димитър Митев, който спечели рекордните 12 000 000 лева от играта “Големият Джакпот“, гостува в предаването на Национална лотария на 27 януари по NOVA. Годината за милионера от Ямбол започва повече от невероятно - с нови 575 000 лева в банковата му сметка.

“Чувствам се много по-добре отпреди“, каза щастливецът. Той сподели, че вече е посрещнал всичките си нужди. След операцията, която си направи миналата година, не носи очила. С част от печалбата се е насладил на почивка в Дубай. Бил е и на няколко екскурзии в България. Димитър се похвали на Захари Бахаров и Рая Пакова, че и джакузито му вече е готово.

“Искам да пожелая на всички участници да продължават да играят“, каза шофьорът, който влезе в историята, като грабна първия по големина джакпот в България.

Десетима късметлии печелиха от щедрите игри в предаването. Серафим Паналов от град Неделино, който спечели директно участие от билет “Американски долари“, победи в играта “На крачка от късмета“. Той се сдоби с разкошен автомобил Citroen Elysee. Страхотната печалба развълнува 55-годишния късметлия. Серафим се настани в комфортната кола с широка усмивка и сподели, че не е очаквал такава развръзка.

Русин Владов от град Лом и Пламен Петков от град София се изправиха пред сейфовете. В седем от тях ги очакваха суми от 2000 до 10 000 лева, а в другите три -  символ “Х“.  С първия си избор на сейф и двамата участници попаднаха на символ “Х“. След не съвсем доброто начало Русин посочи сейф номер 5, където се криеше третият хикс и играта приключи изненадващо рано. Русин си тръгна с утешителните 1000 лева. Пламен се изправи пред златните сейфове и получи шанс да утрои своите 1000 лева. В сейф номер 1 той отново отвори “Х“. След това посочи сейф номер 4, където късметът му се усмихна със символ “х3“. Третият му избор за съжаление отново беше осветен в червено и Пламен също си тръгна със сумата от 1000 лева.

Късметлията Валентин Горчев от град Видин победи в играта “Мега Джакпот“. Той успя да си спечели 25 000 лева и романтична 5-дневна екскурзия за двама до Венеция и Верона за деня на свети Валентин. Късметлията и неговият придружител ще се насладят на разходка с гондола по Канале Гранде и ще се потопят в прелестите на града на Ромео и Жулиета.

Вие може да сте следващият щастливец в игрите на късмета. Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.