Гледайте романтичната комедия “Кънки с остър връх: Преследване на мечтата“ от 12.50 ч. и музикалното драмеди “Хъни 2” от 14.45 ч. днес по NOVA

На какво сте готови, за да осъществите мечтите си? Отговор на този въпрос търсят филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 ч. Кристи Карлсън Романо се завръща в култовата си роля на Джаки Дорси в романтичната комедия “Кънки с остър връх 3: Преследване на мечтата”, а новите попълнения в звездния каст на лентата са Мат Лантър и Франча Райса. В третата част от популярната кино поредица на талантливия фигурист Зак му предстои едно от най-важните състезания, но партньорката му на леда претърпява злополука и се отказва от надпреварата. Тогава Зак среща Александра, която се съгласява да му партнира в оспорваното състезание, като двамата стават все по-близки.

Кино маратонът продължава със звездата от “Дневниците на вампира” Катерина Греъм ще превземе дансинга тийнейджърското музикално драмеди “Хъни 2” днес от 14.45 ч. по NOVA. Греъм поема щафетата от Джесика Алба в това продължение на нашумялата танцувална драма “Хъни”, която придоби култов статус сред почитателите на рап музиката. Режисьор на лентата е Били Удруф - един от най-известните кинематографисти в света на рап музиката, който стои зад реализацията и на първия филм. Катерина Греъм се превъплъщава в Мария Бенет - талантливо момиче, затънало в  куп проблеми и неприятности. След като напуска поправителния дом, тя решава да преобърне живота си и се посвещава напълно на танците.

Не пропускайте развръзките в романтичната комедия “Кънки с остър връх: Преследване на мечтата“ от 12.50 ч. и тийнейджърското музикално драмеди “Хъни 2” от  14.45 ч. днес по NOVA.