Гледайте приключенския филм "Книга за джунглата:Историята на Маугли” от 13.00 ч. и романтичната драма “Най-доброто в мен” от 14.30 ч.

Забавен кино следобед, изпълнен с приключения и романтика очаква зрителите с филмите в празничната събота на 3 март по NOVA. Една любима история на малки и големи оживява в приключенския филм "Книга за джунглата: Историята на Маугли” днес от 13.00 ч. Филмът е екранизация по класическия едноименен роман на Ръдиард Киплинг, а ролите са поверени на Брандън Бейкър, Райън Тейлър, Шърман Хауърд и Кланси Браун под режисурата на Ник Мартин.

Лентата носи истинско вълнение и разказва приключенията на малкия Маугли в джунглата с любимите герои мъдрата пантера Багира, мечката Балу и тигърът Шир Хан. От срещата му с новото му вълче семейство до научаването на законите на джунглата, за да надхитри Шир Хан, лудориите на Маугли са изпълнени със смях и забавление.

Кино маратонът продължава от 14.30 ч. с Мишел Монахан и Джеймс Марсдън ще докажат, че истинската любов е вечна и готова да се справи с всички препятствия в романтичната драма “Най-доброто в мен”. Лентата е дело на режисьора на “Сън в лятна нощ” и “Реставрация” Майкъл Хофман и е създадена по книгата на Никълъс Спаркс - автор на “Тетрадката“ и “Писмо в бутилка”.

“Най-доброто в мен” е история за разтърсващата любов между Доусън (Джеймс Марсдън) и Аманда (Мишел Монахан). Животът не дава шанс на ученическата им любов в тийнейджърските им години и разделя пътищата им, но 20 години по-късно двамата отново се събират и осъзнават, че любовта помежду им е все още толкова силна, колкото и преди. Дали този път двамата ще успеят да намерят пътя един към друг въпреки всички пречки и ще се възползват ли от дадения им втория шанс?

Не пропускайте приключенския филм "Книга за джунглата: Историята на Маугли” от 13.00 ч. и развръзката в романтичната драма “Най-доброто в мен”  от 14.30 ч. днес по NOVA.