Гледайте мюзикъла “Звезден блясък” от 12.50 ч. и комедията "Мултиплициране” от 14.30 ч. днес по NOVA

Забавен кино следобед, изпълнени с емоции, смях, забавни ситуации и житейски уроци очаква зрителите с филмовите заглавия в събота в ефира на NOVA. От 12.50 ч. отношенията на тийн идолът Стърлинг Найт и звездата от фентъзи сериала “Древните” ще бъдат поставени на изпитание в мюзикъла “Звезден блясък”. Даниел Кембъл влиза в ролята на Джесика Олсън - невинно момиче от Средния запад, което отива на гости на баба си в Лос Анджелис, попада в любовно приключение, когато най-неочаквано среща младата холивудска поп звезда Кристофър Уайлди (Стърлинг Найт). Кристофър сякаш има всичко – слава, богатство, потенциален касов холивудски филм. След като прекарва известно време с Джесика, той осъзнава, че му липсва нещо много важно – да бъде себе си. Двойката създава истинско приятелство, но връзката им е подложена на изпитание, когато Кристъфър публично отрича, че познава Джесика. Сега той трябва да реши кое е по-важно – да бъде верен на себе си или да стане кинозвезда.

От 14.30 ч. Майкъл Кийтън ще се клонира, за да изуми зрителите с многобройните си превъплъщения в комедията "Мултиплициране” днес от 14.30 ч. по NOVA. Лентата е определяна като една от най-смешните комедии на носителя на БАФТА Харолд Реймис, познат на зрителите с двете части на “Ловци на духове”, а специалните компютърни ефекти изглеждат все така невероятно. "Мултиплициране”  печели зрителите с оригиналния си сюжет и забавни ситуации, а сред актьорското съзвездие се открояват имената на Анди Макдауъл, Харис Юлин и Юджийн Леви. Майкъл Кийтън влиза в ролята на строителния работник Дъг Кини, който установява, че стресът от работата му, съчетан със задълженията към съпругата му Лора (Анди Макдауъл) и дъщеря му Дженифър, го лишават от време за себе си. Решението, макар и доста необичайно, идва, когато генетикът д-р Оуен Лийдс му предлага да го клонира, но последствията ще излязат от рамките на очакваното…

Не пропускайте развръзката в мюзикъла “Звезден блясък” от 12.50 ч. и комедията "Мултиплициране” от 14.30 ч. днес по NOVA.