Не пропускайте приключенската фантастика “Игрите на глада: Възпламеняване” тази вечер от 22.00 ч.

Огненото момиче Дженифър Лорънс отново ще се превъплъти в Катнис Евърдийн, за да поведе бунт срещу тиранията в приключенската фантастика “Игрите на глада: Възпламеняване” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Филмът е екранизация по втората част от едноименната трилогия на Сюзан Колинс, придобила култов статус по цял свят. Режисьор на лентата е Франсис Лоурънс, известен със заглавия като “Константин” и “Аз съм легенда”, а към актьорския състав се присъединява и звездата Лиъм Хемсуърт.

“Игрите на глада: Възпламеняване” продължава историята на Катнис Евърдийн, която след победата си на “Игрите на глада” е принудена да напусне семейството си и да посети различните райони на Панем, тъй като това е най-важната част от “Турнето на победителя”. Именно по време на тези обиколки Катнис открива, че протича подготовката за мащабен бунт на жителите, който по всяка вероятност ще промени завинаги Панем. По всичко обаче личи, че Капитолът все още държи нещата под контрол, тъй като президентът Сноу вече подготвя 75-те юбилейни Игри на глада – съревнование с неочаквани и жестоки правила…

Дали пламъкът на бунта ще обхване Панем, ще разберете в приключенската фантастика “Игрите на глада: Възпламеняване” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.