Гледайте романтичната комедия "Обсебеният младоженец" от 12.30 ч. и романтиката "Преди да кажеш "Да" от 14.10 ч.

Две романтични филмови премиери за българския ефир, изпълнени с емоции, магия, смях, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в неделния следобед в ефира на NOVA. От 12.30 ч. популярният актьор от сериала “Дните на нашия живот” Дарин Брукс става жертва на магия напът да подлуди звездата от поредицата “Момчетата от “Медисън авеню” Елизабет Райс в романтичната комедия "Обсебеният младоженец". Лентата на номинирания за “Еми” режисьор Брандън Мей  разказва за Тъкър и Алиса, които след четири години заедно решават да се оженят. Обикновено спокойният Тъкър внезапно се превръща в обсебен младоженец, обръщащ внимание на всеки един детайл от подготовката за голямото събитие. Оказва се, че необичайното му поведение се дължи на магичните способности на годежния пръстен на неговата баба.

Кино маратонът продължава в 14.10 ч. със звездата от “Клуб ”Веселие” Бека Тобин и  новоизгряващият актьор от “Младият върколак” Райън Кели, които са в главните роли в премиерната романтика "Преди да кажеш "Да". Във филма на номинирания за БАФТА режисьор Кевин Конър Бека Тобин влиза в ролята на писателката Джесика, която е принудена да работи с бившия си приятел и редактор Майк, с когото  взаимоотношенията явно не са окончателно приключили и искрата между тях все още продължава да блещука...

Не пропускайте развръзките в премиерната романтична комедия "Обсебеният младоженец" от 12.30 ч. и премиерната романтика "Преди да кажеш "Да" от 14.10 ч. днес по NOVA.