Гледайте романтиката "Лозята на любовта" от 12.30 ч. и "Мистериите на Аурора Тийгардън" от 14.15 ч.

Кино маратон предстои в неделния следобед, като зрителите ще могат да се насладят на цели две премиери. В 12.30 ч. младата адвокатка Даяна Армстронг (в ролята Марго Харшман) ще наследи половината от лозето на чичо си във романтичния филм "Лозята на любовта". Тя ще научи с изненада, че в завeщанието е изрично упоменато изискването, че заедно с новия съсобственик, тя трябва да обработва земята в продължение на три седмици. В противен Случай Даяна може да рискува да загуби своята част от лозята. Ще се справи ли тя с тази задача? 

В 14.15 ч. пък Кандис Камерън Бър (Известна с ролята си в комедийния сериал "Пълна къща") ще се превърне в библиотекарка с остър ум във втората премиера - "Мистериите на Аурора Тийгардън". Аурора е добре позната като отличен детектив в малкото градче, където живее. Когато приятелката ѝ Джейн ненадейно умира, младата жена се замесва в истинска мистерия около убийство, натъквайки се на сериозна улики по време на разследването. Ще успее ли Аурора да разкрие мистерията? 

Не пропускайте развръзката в премиерните филми "Лозята на любовта" от 12.30 ч. и "Мистериите на Аурора Тийгардън" от 14.15 ч. по NOVA.