Каква е съдбата на една от най-обичаните двойки в сериала Марио и Джулия?

Истинска битка за спомените и дори за живота си водят някои от героите на "София - Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

Трагичният инцидент, който вкара Марио в болница, има своите последствия. Животът на красивия барман изцяло се преобръща. Освен че губи спомените си за определен период от време, той губи и усещането към околния свят, а чувствата му са тотално объркани. Здравословното състояние на Марио се превръща в огромна болка за неговата приятелка Джулия. Гордото момиче е в безизходица. Каквато и стъпка да направи, за да помогне на любимия си, Джулия губи все повече своето достойнство. Най-тежката битка се оказва тази за изгубените чувства на Марио. На карта са заложени любовта, миналото, бъдещето и всичко, което е свързвало двамата влюбени. Добрата новина е, че Марио има проблясъци и медицински погледнато, сякаш най-после има светлина в тунела. Но какво точно ще си спомни той и дали това ще спаси връзката му с Джулия или точно обратното – ще наклони везните в друга посока?

В доста трудна ситуация изпада и Симона. От гордост тя излага живота си на огромна опасност. Ще успее ли да се спаси в най-критичния момент и кой изненадващо ще застане до нея по време на страшните събития?

Квартирата на “София – Ден и Нощ” явно е абонирана за неприятности в следващите няколко дни. Торнадо връхлита апартамента на приятелите и това е самата Стефания, която е силно огорчена. Какво може да отчая темпераментната блондинка по толкова категоричен начин и има ли основание нейният емоционален срив?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук