Той стартира на 21 март от 16.00 ч. във Vbox7.com

Част от главните герои в най-новия уеб сериал на Vbox7.com - "10 първи срещи", който ще направи своята премиера утре, 21 март, се включиха на живо от снимачната площадка в "На кафе". Лина Роскин, известна с ролята си в "Следвай ме", Ванеса Георгиева, позната с образа си в "Апартамент 404" и Мартин Смочевски от хитовата криминална поредица "Под прикритие" разказаха какво могат да очакват зрителите от продукцията. 

"10 първи срещи" разказва за героинята ми Теа - тя е много чаровна, доволна от живота и също така е редактор в женско списание. Има невероятни приятелки, които обаче смятат, че е леко капризна и именно заради това не може да си намери мъж. В сериала ще опитаме да покажем кои са грешките, които правим на първа среща" - разкри Лина Роскин. 

"Ролята на моята героиня е да помогне и да вдъхне увереност на Теа, която на моменти не се чувства много сигурна къде е проблемът с несполучливите връзкии и именно тя дава идеята за експеримента" - сподели Ванеса Георгиева.

"Моят образ е човек със супер хумор, който внася добро настроение в 10-те срещи на Теа. Той се опитва да ѝ помогне, понеже много държи на нея, но често помощта му има обратен ефект" - разказа Мартин Смочевски.

Какво още разказа героите от уеб сериала "10 първи срещи", гледайте във видеото от "На кафе".

Не пропускайте първи епизод на уеб сериала "10 първи срещи" на 21 март първо във Vbox7.com.