Не пропускайте "Да обичаш по рецепта" от 12.30 ч. и "Мистериите на Аурора Тийгардън: Убийства" от 14.15 ч.

Две премиери очакват зрителите в неделния кино следобед по NOVA. В Семейният филм "Да обичаш по рецепта", който ще превземе ефира в 12.30 ч., кулинарната кариера на чаровния шеф Дейв Обърлин (в ролята Райън Ротман) ще бъде в пълен застой, затова ще се принуди да приеме преподавателска позиция в готварско училище. Д-р Нина Кирби - Мая Стоян (участвала в хитовия сериал "Касъл") пък ще бъде на крачка от повишение, но за целта трябва да участва в семинари, водени от Дейв. Тя е твърдо против, но в крайна сметка ще се окаже, че двамата имат твърде много общи неща.

В 14.15 ч. пък Кандис Камерън Бър отново ще влезе в ролята на библиотекарката с остър ум Аурора Тийгардън. Актрисата позната с ролята си в комедийния сериал "Пълна къща" ще открие, че един от членовете на техния клуб по убийства е убит по сходен начин като в случай, обсъждан от тях по-рано. Тъй като убийствата на имитатора продължават, Аурора се чувства длъжна да разкрие кой стои зад тези брутални престъпления. Ще успее ли Аурора за пореден път да разкрие мистерията? 

Не пропускайте двата премиерни филми "Да обичаш по рецепта" от 12.30 ч. и "Мистериите на Аурора Тийгардън: Убийства" в 14.15 ч. по NOVA.