Гледайте комедията "Моят бъдещ приятел" от 12.50 ч. и мюзикълът “Бурлеска” от 14.30 ч. днес по NOVA

Забавен кино следобед с романтични приключения и невероятни музикални изпълнения очаква зрителите с филмите в събота по NOVA. От 12.50 ч. холивудската звезда Бари Уотсън търси какво е любовта в романтичната комедия "Моят бъдещ приятел". Уотсън влиза в  ролята на любопитен човек от добре подредено, но без любов бъдеще на име P-A-X-497/34, известен още като Pax. Той решава да се върне от 3127 г. в 2011 г., за да задоволи любопитството си за архаични понятия като любов, страст и секс. Именно там обаче среща жената, която ще го промени завинаги…

Кино маратонът продължава в 14.30 ч., когато една звезда ще се превърне в легенда в хитовия филм “Бурлеска”. Лентата на режисьора Стийв Антин предлага пищно музикално удоволствие, а главните роли са поверени на поп иконите Шер и Кристина Агилера, партнират им Алън Къминг, Кристен Бел, Питър Галахър.

Зрителите ще видят Агилера като Али Роуз – красиво момиче от провинцията, което попада в космополитния Лос Анджелис. Съдбата я отвежда в кабаретен клуб, ръководен от бившата танцьорка Тес, чиято роля изпълнява Шер. Някога клубът е кипял от живот и клиентите са се редели на опашка за вход, но сега Тес изпитва сериозни финансови затруднения. Дали новоназначената сервитьорка Али Роуз няма да възвърне славата на клуба?

Не пропускайте развръзката на комедията "Моят бъдещ приятел" от 12.50 ч. и мюзикълът “Бурлеска” от 14.30 ч. днес по NOVA.