Запознайте се с Анелия Костова и двете й малки деца

Анелия Костова отглежда сама двете си деца Марина и Никола. Двамата малчугани са наистина талантливи художници, много чакани, дошли на този свят след процедура ин витро. 

Тяхната история има щастливо развитие, но не и начало, защото в миналото им се крие болка, страх и агресия.

КЪЩАТА НА УЖАСИТЕ: Какво се случва с децата, държани в плен от родителите си (ВИДЕО)

Анелия е на 39 години и работи като учител в училището в Горни Дъбник. Тя и близнаците живеят в общинско жилище в Плевен. Марина и Николай са в първи клас и не спират да печелят награди. Последните са от международни конкурси - на Европейската космическа асоциация и от конкурса „Нарисувай ми мира” 

И тримата са много сплотени. Пазят се един друг, защото в миналото им усмивките са били рядкост. В началото агресията не се случва често. Но един ден не се превръща в ежедневие. А страхът се превръща в техен неизменен спътник.

Българка се бори да върне децата си, отведени от баща им в Йордания (ВИДЕО)

Омагьосаният кръг спира да се върти на 29-и май 2017-а година. Анелия и децата й бягат с полиция от дома си и отиват да живеят при приятелско семейство. Започват съдебни битки за попечителство и домашно насилие.

Анелия печели и двете дела. А бащата на близнаците заминава в чужбина. Вече ги няма и страхът, писъците и ударите. Анелия, Никола и Марина живеят в две стаи и с общ санитарен възел. Но се радват на малките неща. 

История за смелостта на една майка и щастливата развръзка - гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.