Гледайте "Обича ме, не ме обича" от 12.30 ч. и "Мистериите на Аурора Тийгардън: Труп в спалнята" от 14.15 ч.

Кино маратон с две премиери предстои в неделния следобед по NOVA. В 12.30 ч. ще могат да видят романтичния филми "Обича ме, не ме обича" от режисьора Дейвид Си Кас Ст. Кейт (Даниел Савре) вярва, че писането на детски книжки заедно с бившия ѝ приятел Джош (Рик Коснет) е затворена страница от живота. Редакторът ѝ обаче настоява за продължение на книгата. В процеса на работа обаче между Кейт и Джош назряват проблеми, затова те решават да възродят връзката си и отново да се опитат да върнат любовта в живота си. Ще бъде ли това възможно? 

 

След това, в 14.15 ч. по NOVA, третата част на "Мистериите на Аурора Тийгардън: Труп в спалнята". Дамата с остър ум Аурора (Кандис Камерън Бър, известна с ролята си в сериала "Пълна къща") решава да помогне на майка си, която е брокер на недвижими имоти.  Още в първата къща, която тя трябва да покаже обаче, е намерено безжизнено тяло. Не след дълго е открито още едно и за всички става ясно, че наоколо обикаля хладнокръвен престъпник. Ще успее ли Аурора да открие виновника за убийствата? 

Гледайте премиерните филми "Обича ме, не ме обича" от 12.30 ч. и "Мистериите на Аурора Тийгардън: Труп в спалнята" от 14.15 ч. по NOVA.