Гледайте хитовата екшън-комедия от 20.00 ч. по NOVA

Суперзвездата на бойните изкуства Джеки Чан се изправя пред най-трудната си мисия в екшън-комедията "Агент под прикритие" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Лентата на режисьора на "Бетовен" и "Семейтво Флинстоун" Браян Левант поставя актьора в ситуация на родител, който трябва да се справи с капризите на няколко непокорни тийнейджъри.

Джеки Чан влиза в ролята на Боб Хо - таен агент на ЦРУ, който решава да се откаже от кариерата си в шпионажа и да създаде семейство с приятелката си и съседка Джилиан (Амбър Валета). Но на Боб му предстои една последна мисия, преди Джилиан да се съгласи да се омъжи за него – той трябва да спечели трите ѝ вироглави деца. Когато се налага Джилиан да замине внезапно, Боб се решава да гледа децата, за да спечели одобрението им. Едно от тях обаче по грешка сваля от компютъра му тайна формула. Тогава се появява руски терорист, който е и най-големият враг на Боб. Така агентът е принуден да се справя едновременно с ролите на шпионин и баща, но мисията се оказва най-трудната в живота му.

Дали Боб ще успее да се справи с терористите и да спечели сърцата на децата, ще разберете в екшън-комедията "Агент под прикритие" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и "Игра на знаци", включвайки се в надпреварата за таблет като откриете и изпратите трите думи във филма "Агент под прикритие".

След като видите всяка от трите думи, показани в отделни моменти от филма, ще имате време до края на лентата да ги изпратите чрез лично съобщение в официалната Facebook страница на NOVA. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, избран с жребий измежду всички участвали в посочения период.