Какво е усещането да станеш трети в състезанието на легендарния Арнолд Шварценегер?

Да си сред тримата най-добри в едно от най-оспорваните състезания по културизъм в света. Слави Горанчовски определено познава вкуса на триумфа. Познава и цената на слава, платена с труд, постоянство и лишения. Какво е да стъпиш в маратонките на професионален бодибилдър и да станеш трети в състезанието на легендарния Арнолд Шварценегер? 

14 години силна воля. 14 години бодибилдър и фитнес треньор. 

„Красиви тела, красиви лица, красиви усмивки, поведение. Ако правиш едно нещо 10 000 часа, ще станеш добър”, казва Слави Горанчовски. 

Бягащата пътека - най-опасният уред във фитнеса

Идвало му да се откаже от всичко – тренировки, диети, режими, глад. Дори се отказва от професията си. Само на 20 става републикански шампион, след това балкански. Печели 7-мо място на световно! В меката не спорта  - САЩ – конкуренцията е убийствена. Но Слави има 11 победи зад Океана. 

Критериите са красиво тяло са доста субективни. Дори и за съдиите. Както при конкурсите за красота в търсене на най-очарователната миска, така и в бодибилдигна визията е решаваща – дали ще си тръгнеш с медал. 

Извън залата бодибилдърът е влизал и в друга роля. На дубльор на Силвестър Сталоун в "Непобедимите 3". Слави не само мечтае, но и работи всеки ден – да стигне до Олимпиадата в Бодибилдинга  - Мистър Олимпия. И един ден – ще успее! 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.