Гледайте историческата драма “Синът Божи” от 12.30 ч. и премиерния приключенски филм “Кучешки живот“ днес от 15.20 ч.

На Разпети петък специалната филмова програма на NOVA в следобедните часове ще отведе зрителите на пътешествие в търсене на доброто и чудесата. От 12.30 ч. библейската история на Исус, която промени човешката цивилизация, ще оживее на малкия екран в историческата драма “Синът Божи”. Филмът е римейк на хитовата поредица на History Channel “Библията” от същия творчески екип начело с  режисьора Кристофър Спенсър, като в главната роля отново влиза актьорът Диого Мордаго. Вдъхновеният от Библията сюжет за земния път на Христос проследява живота на сина Божи  от скромните му детски години до предизвикалото бурни събития разпятие на кръста и последвалото чудодейно възкресение.

Кино маратонът продължава с премиерния за българския ефир приключенски филм “Кучешки живот“ от 15.20 ч. по NOVA. Лентата  на световноизвестния режисьор Ласе Халстрьом разказва една приказка за приятелството и лоялността, а актьорският състав включва звезди като Денис Куейд и Брадли Купър. Историята е разказана през погледа на четириногия Бейли, който се опитва да намери отговори на въпросите за смисъла на живота.

Не пропускайте историята на Исус в историческата драма “Синът Божи” от 12.30 ч. и премиерния приключенски филм “Кучешки живот“ днес от 15.20 ч. по NOVA.