Гледайте комедията в празничния неделен следобед от 14.15 ч.

Звездата от поредицата “Свръхестествено” Алона Тал и  изпълнителят на главната роля в сериала “10 неща, които мразя в теб” Итън Пек ще открият магията на любовта в романтичната комедия “Да спасиш Медисън” от 14.15 ч. по NOVA. Лентата на отличения с “Еми” режисьор Брадфорд Мей разказва история на връзката между двама души от различен социални прослойки, която се развива под усилен медиен натиск.

Поп звездата Медисън Парк (Алона Тал) се завръща отново на сцената след шестгодишна пауза. Животът й се преобръща, след като чаровният пожарникар Джон Кели (Алона Тал) я спасява от голям пожар. Опитите на агента й Рад да превърне цялата история в рекламна кампания се объркват, когато Медисън се влюбва до уши в пожарникаря. Под нарастващия натиск от страна на пресата и мениджъра й Медисън трябва да докаже на всички, че връзката им може да пречупи стереотипите относно различията помежду им.

Дали историята на Медисън и Джон ще има щастлив край,  гледайте романтичната комедия “Да спасиш Медисън” от 14.15 ч. по NOVA.