Гледайте комедиите "Таткова градина" от 13.00 ч. и "Приятно разсеяни" от 15.00 ч. в събота по NOVA

Забавни ситуации очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. бащите ще поемат отговорността, а децата ще се забавляват в комедията "Таткова градина". Отговорната задача да се грижат за малките се пада на холивудските звезди Еди Мърфи и Джеф Гарлин, чиито герои Чарли и Фил си припомнят радостите на бащинството. 

Двамата приятели са рекламни специалисти, които обаче са уволнени след провал на рекламата им за зеленчукова каша. Докато безуспешно си търси работа и се грижи за четиригодишния си син, на Чарли му хрумва страхотна идея. След като двамата с Фил могат да се грижат без проблем за двете си деца, едва ли ще е много по-трудно, ако децата са десет. Проектът на двамата приятели обаче ще се окаже по-труден отколкото са си представяли, тъй като всяко дете е различно и отчайващо предизвикателство. Ще успее ли бизнес планът на амбициозните бащи? 

От 15.00 ч. пo NOVA холивудската звезда Крис Евънс пък ще опита да се пребори с романтичните си разочарования в романтичната комедия “Приятно разсеяни”. Неговият герой е преживял прекалено много любовни разочарования и подходът му към жените се е променил през годините. На благотворителна вечеря той е привлечен от интересна дама, която изглежда е нова в града. Той обаче не знае, че тя има ревнив годеник и предстои битка за нейното сърце. Колко трудна ще се окаже тя? 

Не пропускайте развръзката в комедиите "Таткова градина" от 13.00 ч. и "Приятно разсеяни" от 15.00 ч. в събота по NOVA.